Eigenlijk leveren wij standaard maatwerk

Bij Timmerfabriek Brouwer staat niet onze productie centraal, maar uw opdracht. Dat maakt elke opdracht in principe al maatwerk. Met een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie, denken wij proactief mee over oplossingen en detailleringen in uw timmerwerk. Daarbij is ons startpunt altijd uw budget en uw planning. Onze certificeringen garanderen u dat onze productie, effici├źntie, kostenbeheersing, planning en logistiek perfect op de bedrijfsvoering zijn afgestemd. Iets waar onze vaste klanten toch al niet over twijfelden.

MEER OVER KWALITEIT

Timmerfabriek Brouwer staat voor maatwerk, service en vakmanschap. Wij kiezen niet vanzelfsprekend voor de goedkoopste houtsoort of productiemethode, maar voor de beste kwaliteit binnen uw pakket van eisen. Kostenbesparing op korte termijn heeft gevolgen voor onderhoud en levensduur op lange termijn. Wij zetten altijd in op de lange termijn, in de productie maar ook in onze relaties. Niet voor niets hebben wij zoveel trouwe klanten, die al jaren bij ons komen. Loyaliteit is bij Timmerfabriek Brouwer wel vanzelfsprekend!

Wij gaan altijd voor de lange termijn

Timmerfabriek Brouwer is al 30 jaar een vertrouwde naam in de regio Kruiningen en ver daaromheen op het gebied van hoogwaardige houten kozijnen, ramen en deuren. Vanaf het begin hebben wij maatwerk geleverd aan aannemer en particulier. Ons machinepark is door de jaren heen meegegroeid, waardoor wij onze hand niet meer omdraaien voor grootschalige projecten voor de woningbouw en utiliteitsmarkt. Wat door de jaren heen hetzelfde is gebleven: ons loyale team van mensen die service en vakmanschap in de genen hebben.

Al 30 jaar een vertrouwde naam in de regio

Een goede en veilige leerplaats met deskundige begeleiding

Timmerfabriek Brouwer is door SBB erkend als leerbedrijf. SBB controleert en begeleid ons bedrijf en onze praktijkopleider. Timmerfabriek Brouwer is door SBB aangewezen als ‘een goede en veilige leerplaats conform de Arbowet’ met ‘voldoende en deskundige begeleiding’.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

BEZOEKADRES
Nisseweg 15
4416 PK Kruiningen
Tel. 0113 381976

 

POSTADRES
Kloosterpoort 1
4421 SN Kapelle

 

info@tifabrouwer.nl
administratie@tifabrouwer.nl